وکیل خانواده

وکیل خانواده

وکیل خانواده

وکیل خانواده

وکیل خانواده

  • ۰
  • ۰

دعاوی ملکی یکی از عنوانی است که در دعاوی حقوقی و دعاوی کیفری مطرح می شود. در این مجموع موضوعات متنوعی مطرح می شود. مانند دعوای الزام به تنظیم سند، الزام به اخذ پایان کار، الزام به ایفای تعهد، الزام به اخذ صورت جلسه تفکیکی و تخلیه املاک تجاری و مسکونی و مطالبه سرقفلی و حق کسب و پیشه تجارب و تجویز انتقال منافع، خلع ید، رفع تصرف عدوانی، رفع مزاحمت و رفع ممانعت از حق تفکیک، تحدید حدود املاک و … همه ی این موضوعات در دایره دعاوی ملکی قرار می گیرد.

به گزارش ایسنا، نکات حقوقی مهمی در خرید ملک وجود دارد که حاصل تجربه چندین ساله وکیل ملک مرکز حقوقی و داوری میرداد در وکالت امور ملکی است.

در ادامه به این۲۲ نکته مهم خواهیم پرداخت.

۱- وقتی آپارتمانی را پسندیدید و قصد خریدش را داشتید؛ دقت کنید که برای آن پایان‌کار اخذ شده باشد. چون برای تنظیم سند رسمی حتماً پایان کار لازم است. به‌علاوه مشخصات آپارتمان را با مندرجات پایان‌کار تطبیق دهید.

۲- به عددی که به‌عنوان مساحت آپارتمان در سند نوشته شده، اعتماد نکنید. سعی کنید خودتان مساحت را اندازه بگیرید یا از کارشناس ملک کمک بخواهید. این مورد را حتماً در نظر داشته باشید. مخصوصاً اگر قیمت ملک بالا است و تفاوت در مساحت مبلغ قابل توجهی می‌شود.

۳- قبل از نهایی شدن توافقات و تنظیم و امضای مبایعه‌نامه چیزی را امضا نکنید.

۴- قبل از خرید ملک حتماً روی قیمت ملک، نحوه پرداخت، زمان پرداخت، زمان تحویل کلید و تاریخ تنظیم سند توافق کنید.

۵- شرایط پارکینگ و انباری از نظر مساحت و موقعیت باید به‌صورت واضح قبل از خرید مشخص شود. عدم توجه به این دو مورد سبب بروز اختلافات بسیاری میان افراد می‌شود.

۶- توصیه اکید وکیل ملک مرکز حقوقی و داوری ثمین عدالت این است که برای نوشتن مبایعه‌نامه فقط و فقط از یک خودکار استفاده کنید. مشخصات فروشنده را حتماً شخصاً با مدارک شناسایی او تطبیق دهید و به اظهارات شخص و یا تطبیق مشاور املاک اکتفا نکنید.

۷- بررسی کنید مالک قبلی بدهی نداشته باشد و قبوض آب، برق، گاز، تلفن و همچنین شارژ ساختمان را پرداخته باشد.

۸- سعی کنید با شخص مالک وارد مذاکره شوید و از مشاوری که ملک را به شما معرفی کرده بخواهید امکان ملاقات با فروشنده را فراهم کند.

۹- اگر ملک را از وکیلِ فروشنده می‌خرید، وکالت‌نامه را به‌ دقت بررسی کنید و مشخصات او و سند وکالت را در قرارداد بنویسید.

۱۰- مبلغ قرارداد را هم به حروف و هم به عدد بنویسید.

۱۱- سعی کنید مبایعه‌نامه خط‌خوردگی نداشته باشد و اگر پیش آمد در بخش توضیحات قید کنید.

۱۲- تاریخ حضور در دفترخانه و شماره و آدرس دفترخانه را در مبایعه‌نامه بنویسید.

۱۳- پس از تحویل ملک قفل‌ها را عوض کنید.

۱۴- اگر ملک خریداری شده سرایدار داشته باشد حتماً صورت‌جلسه کنید که او نسبت به ملک ادعایی ندارد.

۱۵- در هنگام تحویل گرفتن خانه از وصل بودن انشعاباتی مثل آب، برق، گاز و تلفن اطمینان حاصل کنید.

۱۶- اگر تاریخ تنظیم سند، تعطیل رسمی باشد اولین روز بعد از تعطیلی ملاک است.

۱۷- در روز تنظیم سند رسمی باقیمانده مبلغ ملک را به‌صورت وجه نقد یا چک تضمین شده همراه داشته باشید، در غیر این صورت فروشنده می‌تواند گواهی عدم حضور از دفترخانه دریافت کند.

۱۸- در هنگام پرداخت ثمن به فروشنده رسید دریافت وجه از او بگیرید. اگر وکیل ملک شما مامور به انجام این امور است از او بخواهید رسید دریافت کند.

۱۹- مفاصاحساب مالیات و عوارض شهرداری برای تنظیم سند رسمی املاک لازم است.

۲۰- سند رسمی مالکیت، سند رسمی انتقال مالکیت یا بنچاق، صورت‌مجلس تفکیکی در مورد آپارتمان و گواهی پایان کار مهم‌ترین اسناد ملک هستند. حتماً آن‌ها را بررسی کنید.

۲۱- در بررسی اسناد، بررسی اصالت سند مبحث مهمی است. اگر چه تشخیص اصالت اسناد رسمی نیازمند بررسی کارشناسی است اما اخذ استعلام از اداره ثبت اسناد و مقایسه مندرجات آن با یکدیگر می‌تواند کمک‌کننده باشد.

۲۲- قانون در مواردی معامله با افرادی را منع کرده است. دو دسته از اشخاص به‌عنوان ممنوع‌المعامله شناخته می‌شوند:

. تاجری که ورشکسته شده

. محکومان به ممنوعیت از معامله در دادگاه

  • ۰۰/۰۴/۰۳
  • we3 site

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی