وکیل خانواده

وکیل خانواده

وکیل خانواده

وکیل خانواده

وکیل خانواده

  • ۰
  • ۰

همه ما در زندگی با مسائلی مواجه شده‌ایم که نیاز به مراجعه به قانون و مطالعه آن هست. زمانی که این مسائل کمی پیچیده‌تر شده و نیاز به مراجعه به دادگاه باشد، حل آن‌ها برای کسانی که اطلاع کاملی از قانون نداشته باشد کمی سخت است. لذا برای رسیدن به هدف خود نیاز به مشورت با یک وکیل پایه یک و مجرب دارند تا با اشراف کامل به قانون آن‌ها را در رسیدن به حق خود کمک کند.
در ادامه دو نمونه از این موارد قانونی که برای حل آن‌ها نیاز به مشاوره با  وکیل پایه یک دارید، را شرح می‌دهیم. اما لازم به ذکر است برای رسیدن به حق تنها خواندن مطالب ذیل کافی نیست.

 نفقه به معنای تأمین هزینه‌های یک زن مانند خوراک، پوشاک، منزل و درمان توسط شوهر است.
در رابطه با تعیین نفقه شرایط مختلفی وجود دارد که یک نیاز به مشورت با یک وکیل پایه یک مجرب دارید.
در صورتی که برای میزان نفقه توافقی بین زن و شوهر صورت نگرفته باشد قانون بر اساس وضع مالی شوهر و وضعیت محل اقامت و نیز شئونات خانوادگی زن، میزان نفقه را مشخص می‌کند.
نفقه عبارتست از پرداخت مخارج زندگی اعم از خوراک و پوشاک
پرداخت نفقه در چه شرایطی صورت می‌گیرد؟
بعد از عقد و با شروع زندگی زناشویی، شوهر موظف به پرداخت نفقه به همسر خود می‌باشد. البته این امر در صورتی  است که زن نیز از همسر خود تمکین کند. در ماده 1108 قانون مدنی آمده است اگر زنی بر طبق قانون شرع به وظایف زناشویی خود عمل نکند استحقاق دریافت نفقه را ندارد.
باید توجه کرد در فاصله بین انجام عقد و شروع زندگی مشترک نفقه به زن تعلق نمی‌گیرد و دریافت نفقه در این دوران تنها درصورتی است که زن آمادگی خود را برای شروع زندگی اعلام ولی مرد از آن امتناع کند. با اثبات این امر زن می‌تواند از همسر خود طلب نفقه کند.
زمانی که شوهر از پرداخت نفقه امتناع کند، زن می‌تواند از او شکایت کرده و دادخواست خود را به مراجع قضایی وکیل ارائه دهد. با ارائه شکایت به دادگاه، مورد سریعا بررسی شده و فرد محکوم به پرداخت نفقه خواهد بود. وکیل در غیر اینصورت به 3 ماه تا 5 ماه حبس محکوم خواهد شد. لازم به ذکر است که نپرداختن نفقه از جرائم مستمر است و امکان شکایت به دفعات از طرف زن وجود دارد. یعنی اگر مردی بعد از شکایت همسر خود شروع به پرداخت نفقه کند ولی بعد از چند ماه دوباره از پرداخت آن سر باز زند، زن مجددا می‌تواند از او شکایت کند.
زمانی که مرد در هر شرایطی از پرداخت نفقه امتناع کند، زن می‌تواند دادخواست طلاق دهد.

  • ۰۰/۰۵/۰۹
  • we3 site

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی